Op zoek naar een betonplaat van topkwaliteit? Van Dijk Beton levert. Verhard uw bedrijventerrein met onze hoogwaardige betonplaten, leverbaar in zowel de standaardmaten als maatwerk!

Het gebruik van een betonplaat is ideaal voor diverse toepassingen, waaronder in de industrie-, agrarische, sport- en recreatiesector. Onze betonplaten zijn duurzaam, slijtvast en uitermate geschikt voor zware belastingen.

Prefab betonplaat informatie

Prefab betonplaten, ook wel bekend als voorgespannen betonplaten, zijn voorgevormde betonnen panelen die in onze fabriek worden geproduceerd onder gecontroleerde omstandigheden. Het gebruik van prefab betonplaten heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen, voornamelijk vanwege de snelheid van installatie en de duurzaamheid van het product.

Toepassingen van de betonplaat:

Terreinverharding: Prefab betonplaten zijn uitstekend geschikt voor het verharden van terreinen. De platen bieden een stabiele en duurzame ondergrond voor zware voertuigen, zoals vrachtwagens en tractoren. Dit maakt de betonnen platen ideaal voor parkeerterreinen, bedrijfsterreinen en opslagplaatsen.

Landbouw: In de agrarische sector worden de platen vaak gebruikt voor het aanleggen van erfverhardingen, voersilo’s en mestopslag. Ze bieden een schone en slijtvaste ondergrond die bestand is tegen de zware belastingen.

Industrie: In industriële settings kunnen prefab betonplaten dienen als fundering voor zware machines of als vloer in magazijnen.

Wegenbouw: De betonplaten kunnen ook worden gebruikt voor tijdelijke wegen of als verharding van fietspaden en voetpaden.

Tuinaanleg: In tuinen worden de betonnen platen soms gebruikt als terras of looppad, vooral in industriële of moderne tuinontwerpen.

Voordelen:

Een van de grootste voordelen van prefab betonplaten is dat ze snel te plaatsen zijn. Dit verkort de project realisatie aanzienlijk. Omdat de platen in een fabriek onder gecontroleerde omstandigheden worden geproduceerd, is de kwaliteit constant en hoog. Wanneer wordt gesproken over duurzaamheid kan worden gesteld dat beton een zeer duurzaam materiaal is dat voortdurend bestand is tegen slijtage, weersinvloeden en zware belastingen. Eenmaal geplaatst hebben betonplaten weinig tot geen onderhoud nodig.

betonplaat

De beste keuze voor het verharden van uw bedrijventerrein

Menig bedrijventerrein is voorzien van bedrijfsvloerplaten. Met een maatvoering van 200×200 cm en verschillende diktemogelijkheden zorgt u altijd voor de juiste verharding voor uw terrein. Vooral bij hoge belasting en voor het realiseren van een sleufsilo zijn onze betonplaten onmisbaar.

Onze betonplaten zijn zowel tijdelijk als permanent plaatsbaar en in diverse afmetingen verkrijgbaar. Onze catalogus afmetingen zijn als volgt: 2000x2000x140 & 2000x1000x140. Daarbij heeft u keuze uit een enkele of dubbele wapening en de optie voor hijsvoorzieningen.

Wij leveren uit onze catalogus standaard betonplaten met een dikte van 14cm. Bijzonder project in het verschiet? Naast ons standaard assortiment leveren wij betonplaten op maat. Geef uw wensen door en wij zorgen voor het ontwerp en de productie.

Betonplaten van Van Dijk Beton: Vertrouw op Kwaliteit

Met alle vereiste certificeringen voor het ontwerpen, produceren en leveren van betonplaten, garandeert Van Dijk Beton topkwaliteit. Voor elk project, van terreinverharding tot kavelpaden, hebben wij de perfecte oplossing. Neem vandaag nog contact op met ons team en vraag uw vrijblijvende offerte aan. Vul het contactformulier in of bel ons op 0184 – 671600.

Direct een offerte aanvragen?