Op zoek naar een betonplaat op maat?

Betonplaten zijn ideaal voor allerlei verschillende toepassingen in de industrie-, agrarische, sport- en recreatiesector. Maar wat als u bezig bent met een uniek project? Geen zorgen, naast ons standaard assortiment maken wij graag een betonplaat op maat voor u. We luisteren naar uw wensen en gaan aan de slag met het ontwerpen en produceren van uw betonplaat. Is dit precies wat u nodig heeft? Lees verder of vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een prijsvoorstel op maat.

Betonplaten van topkwaliteit

Wanneer u betonplaten nodig heeft, zoekt u natuurlijk wel naar hoge kwaliteit. Bij Van Dijk Beton hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Wij voldoen aan alle certificeringen voor het ontwerpen, produceren en leveren van betonplaten. Dat geeft vertrouwen! Met een betonplaat van Van Dijk Beton kunt u bovendien alle kanten op. De platen worden veel gebruikt in de industrie-, agrarische, sport- en recreatiesector. Gebruik de betonplaten om terreinen te verharden, koe- of kavelpaden aan te leggen, toegangswegen te creëren of een sleufsilo aan te leggen. Voor ieder project hebben wij de juiste betonplaat in ons assortiment, en anders maken we de betonplaat op maat voor u.

Ruim assortiment

Bij ons vindt u altijd een ruime keuze aan betonplaten. Ga bijvoorbeeld voor een betonplaat van 2000x2000x1400 of 2000x1000x1400. Deze formaten worden vaak gebruikt en zitten daarom standaard in ons assortiment. De betonnen platen bevatten ook hijsvoorzieningen om ervoor te zorgen dat u ze eenvoudig kunt verplaatsen. Heeft u een speciaal project waarbij een betonplaat op maat nodig is? Ook dat is geen enkel probleem.

bedrijfsvloerplaten

Een betonplaat op maat

Sommige projecten vragen om nét wat meer creativiteit. Ook dan is Van Dijk Beton uw partner. We luisteren graag naar uw wensen en gaan aan de slag om een betonplaat op maat te ontwerpen. Wanneer u helemaal tevreden bent, wordt de op maat gemaakte betonplaat geproduceerd en geleverd. U heeft dan de perfecte oplossing voor uw specifieke project. Is dat precies wat u nodig heeft? Lees dan verder.

Vraag uw offerte aan

Natuurlijk vraagt u zich ook af wat het gaat kosten om een betonplaat op maat te laten maken. Omdat het om een unieke betonplaat gaat, is de prijs ook uniek. Wij verzoeken u daarom om een offerte aan te vragen. Dit is geheel vrijblijvend en u ontvangt snel een scherp prijsvoorstel van ons. We kijken uit naar uw offerte aanvraag!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij helpen u graag

Gaat u akkoord met ons prijsvoorstel? Dan gaan wij aan de slag met het ontwerpen en produceren van uw betonplaat op maat. Zodra dit voltooid is leveren wij de betonplaat of -platen bij u op locatie. Heeft u nog wat vragen voor ons? Geen enkel probleem. Onze specialisten staan u graag te woord en voorzien u van uitgebreid advies.

Direct een offerte aanvragen?