Hoge kwaliteit betonplaat 200×200

Betonplaten – ook wel bedrijfsvloerplaten genoemd worden binnen diverse sectoren gebruikt voor het verharden van terrein ondergronden met veel vrachtbewegingen. De industriële-, agrarische-, sport- en recreatiesector gebruiken betonplaten vaak om hun terreinen vlak en verhard te maken. In de meeste gevallen wordt de betonplaat met een afmeting van 200×200 gebruikt voor het realiseren van een efficiënte betonnen verharding van terreinen of toegangswegen.

Wij produceren onze prefab betonplaten met gebruik van een speciaal betonmengsel, zo garanderen wij betonplaten van hoge kwaliteit – met een zeer hoge chemische resistentie. Dat maakt onze betonplaten ook ideaal voor gebruik in de agrarische sector. Voor de agrarische sector leveren wij als complementair product betonnen sleufsilo-elementen.

Onze betonplaten zijn verkrijgbaar in de maatvoeringen 200x200x14cm en 200x100x14cm met de keuze uit een dubbele of enkele wapening. Ook beschikken de platen (bijna allemaal) over hijsvoorzieningen waardoor ze makkelijk te verplaatsen zijn.

betonplaat 200x200

Maatwerk betonplaten

Benodig je betonplaten in maatvoeringen buiten onze catalogus modellen? Wij kunnen de platen op maat voor je maken. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0184 – 67 16 00.

Kwaliteitsgarantie

Wij hanteren kwaliteitssystemen welke voldoen aan certificeringen voor het ontwerp, productie en levering van betonnen bouwelementen. Als certificaathouder van verschillende kwaliteitsverklaringen en productcertificaties garanderen wij prefab beton elementen van de hoogste kwaliteit.

Offerte aanvragen

Bij Van Dijk beton vinden we het belangrijk zaken te doen op basis van transparantie en vertrouwen. Wij leveren u de beste kwaliteit bedrijfsvloerplaten tegen een scherpe prijs. Voorafgaand ontvangt u van ons een uitgebreide prijsindicatie waar in staat beschreven hoe de prijs is opgebouwd en waarin de productie planning staat weergeven. Een deel van de transparantie houdt dat wij u tijdens het gehele proces goed op de hoogte houden.

Wij doen altijd ons uiterste best om uw aanvraag zo spoedig mogelijk te voldoen waarbij rekening wordt gehouden met uw planning. Een deel van onze prefab betonelementen kunnen wij direct vanuit voorraad leveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het bestellen van betonplaten? Onze specialisten staan voor u klaar met advies en informatie over onze producten. Wij zijn tijdens werkdagen bereikbaar via 0184 – 67 16 00. Ook kunt u snel en eenvoudig een bericht achterlaten via het contactformulier.

 
    Direct een offerte aanvragen?