Betonnen vloerplaten

Betonnen vloerplaten ook wel bedrijfsvloerplaten genoemd worden voornamelijk toegepast in woningen, bedrijfspanden, stallen of buitenterreinen. Van Dijk Beton produceert al jaren toonaangevend prefab vloerplaten in diverse maatvoeringen – met enkele of dubbele wapening. De maximale belasting van onze catalogus modellen reiken tot 20 ton aslast en meer.

Wij produceren onze betonnen vloerplaten met een speciaal betonmengsel wat resulteert in een zeer hoge chemische resistentie. Hierdoor zijn de platen ook uiterst geschikt voor agrarische doeleinden – zoals het vormen van verharde ondergronden voor sleufsilo’s, stallen en schuren.

betonnen vloerplaten

Kwaliteitsverzekering betonnen vloerplaten

Bij Van Dijk Beton bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit betonnen vloerplaten. Alle betonnen bouwelementen voldoen aan diverse certificeringen. Zo hebben onze producten het NEN-EN-ISO certificaat toegewezen gekregen, samen met meerdere kwaliteitsverklaringen voor productcertificatie.

Waarom Van Dijk Beton

  • Eerlijk en passend advies
  • Maatwerk expert
  • Persoonlijke samenwerking
  • Snelle levering
  • Focus op kwaliteit

Maatwerk

Naast het produceren en leveren van onze catalogus modellen zijn wij ook gespecialiseerd in het produceren van maatwerk. Heeft u betonnen vloerplaten met structuur, sparingen of constructieve wapening nodig? Onze experts werken dagelijks aan het realiseren van maatwerk projecten, deel uw wensen met ons – wij denken graag met u mee.

Overige betonproducten

Naast betonnen vloerplaten produceren we bij Van Dijk Beton ook andere hoog kwalitatieve elementen van beton zoals keerwanden, sleufsilowanden, geluidsschermen & funderingsblokken en -poeren. De naast genoemde betonproducten zijn in diverse uitvoeringen & maatvoeringen verkrijgbaar. Samen werken we met u aan de toekomst.

Een vrijblijvende offerte ontvangen

Wij leveren graag de betonnen vloerplaten waar u naar op zoek bent. Bespreek uw wensen en vragen met een van onze specialisten door te bellen naar 0184-671600 of vul eenvoudig het onderstaande contactformulier in. Wij helpen u graag verder.

 
    Direct een offerte aanvragen?