Wat is de prijs van onze betonnen vloerplaten?

Bent u op zoek naar hoogwaardige betonnen vloerplaten? Dan bent u bij Van Dijk Beton aan het juiste adres. Leg eenvoudig verhardingen aan zoals kavelpaden, toegangswegen of koepaden. Onze betonplaten zijn ook geschikt voor sleufsilo’s. De platen zijn van zeer hoge kwaliteit en er zijn verschillende formaten beschikbaar. Bovendien zorgen wij altijd voor een scherpe prijs! Bent u benieuwd geworden? Lees verder om meer te weten te komen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze hoogwaardige betonnen vloerplaten

Onze betonnen vloerplaten (ook wel bekend als betonplaten) zijn ideaal voor verschillende soorten bedrijven in de industrie-, agrarische, sport- en recreatiesector. Met de betonnen vloerplaten kunt u eenvoudig terreinen verharden en bijvoorbeeld kavelpaden, toegangswegen of koepaden aanleggen. Binnen de agrarische sector zijn onze betonnen vloerplaten ideaal als aanvulling op onze betonnen sleufsilowanden. U kunt dus eenvoudig een complete sleufsilo bij ons bestellen. Benieuwd naar alle mogelijkheden van onze betonnen vloerplaten? Onze specialisten geven u graag vrijblijvend advies.

Kwaliteit en keuze

Onze betonnen vloerplaten zijn van zeer hoge kwaliteit. Ze voldoen aan alle certificeringen voor het ontwerpen, produceren en leveren van betonnen bouwelementen. Als certificaathouder is Van Dijk Beton een betrouwbare bron als het gaat om betonnen elementen van topkwaliteit. Naast kwaliteit kunt u ook bij ons terecht voor een ruime keuze. Onze betonnen vloerplaten zijn beschikbaar in verschillende formaten. Kies bijvoorbeeld voor de standaard maten 2000x2000x1400 of 2000x1000x1400. Voor maatwerk kunt u ook bij ons terecht. De betonnen platen bevatten bovendien altijd hijsvoorzieningen om eenvoudige verplaatsing te garanderen.

bedrijfsvloerplaten

Ontdek de prijs van onze betonnen vloerplaten

Bent u benieuwd naar de prijs van onze betonnen vloerplaten? Wij bieden onze betonnen platen aan tegen een voordelige prijs. Omdat ieder project anders is, verzoeken wij u om een offerte aan te vragen. Wij sturen u vervolgens zo snel mogelijk een geheel vrijblijvend prijsvoorstel op. Wij zorgen altijd voor producten van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. We kijken uit naar uw offerte aanvraag en gaan graag voor u aan de slag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Van Dijk Beton staat voor u klaar

Bent u tevreden over de prijs en wilt u onze betonnen vloerplaten bestellen? Wij helpen u graag! Ook wanneer u nog vragen heeft, kunt u terecht bij onze specialisten. Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om u te adviseren over onze betonnen vloerplaten en vertellen u graag meer over de prijs.

Direct een offerte aanvragen?