Duurzame betonnen oprit elementen

Wanneer u op zoek bent naar hoogwaardige betonnen oprit elementen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze betonplaten, ook wel bedrijfsvloerplaten genoemd, verharden we terreinondergronden voor diverse sectoren met intensieve vrachtbewegingen. Onze betonplaten zijn essentieel voor industriële, agrarische, sport- en recreatiesectoren om hun terreinen vlak en verhard te maken. De maatvoering, 200x200cm, wordt vaak gekozen voor de realisatie van een betonnen verharding van terreinen of toegangswegen.

Wij produceren deze betonnen oprit elementen met een speciaal betonmengsel, waardoor we hoge kwaliteit en een zeer hoge chemische resistentie kunnen garanderen. Dit maakt onze betonplaten ook uiterst geschikt voor gebruik in de agrarische sector. Behalve onze betonplaten leveren wij voor de agrarische sector ook betonnen sleufsilo-elementen. De betonplaten zijn beschikbaar in maatvoeringen 200x200x14cm en 200x100x14cm met de keuze uit een dubbele of enkele wapening. Alle platen zijn voorzien van hijsvoorzieningen voor eenvoudige verplaatsing.

Maatwerk betonnen oprit elementen

Heeft u betonplaten nodig die afwijken van onze standaardmodellen? Geen probleem. We kunnen onze betonnen oprit elementen volledig op maat voor u maken. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0184 – 67 16 00.

Betonnen oprit elementen

Kwaliteitsgarantie

Onze kwaliteitssystemen voldoen aan certificeringen voor het ontwerp, productie en levering van betonnen oprit elementen. Als houder van verschillende kwaliteitsverklaringen en productcertificaten garanderen wij prefab betonelementen van de hoogste kwaliteit.

Offerte aanvragen

Bij Van Dijk Beton waarderen we transparantie en vertrouwen. Daarom bieden we u de beste kwaliteit betonplaten tegen een scherpe prijs. U ontvangt vooraf een gedetailleerde prijsopgave waarin de prijsopbouw en productieplanning zijn opgenomen. We houden u tijdens het hele proces op de hoogte.

We streven ernaar uw aanvraag zo spoedig mogelijk te verwerken met inachtneming van uw planning. Een deel van onze prefab betonnen oprit elementen kunnen we direct uit voorraad leveren.

Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie over de mogelijkheden voor het bestellen van betonnen oprit elementen. We zijn bereikbaar op werkdagen via 0184 – 67 16 00, of laat een bericht achter via ons contactformulier.

Direct een offerte aanvragen?