Prefab betonwanden

Bent u benieuwd naar de voordelen van prefab betonwanden? Of wilt u gewoon graag weten waar u deze wanden voor kunt gebruiken? Geen probleem. U kunt snel en efficiënt bouwen met prefab betonwanden. Wij vertellen u graag meer over deze wanden.

Kiezen voor prefab betonwanden?

Wilt u prefab betonwanden gebruiken? Dan is Van Dijk Beton uw specialist. Wij hebben diverse betonwanden waar u uit kunt kiezen. Denk hierbij aan L-wanden, T-wanden of U-wanden. Wij kunnen de desbetreffende betonwanden op maat maken zodat deze direct geschikt zijn voor uw project of toepassing, maar hebben wij de benodigde wanden op voorraad, dan kunnen ze zo snel mogelijk geleverd worden. Of u nu kiest voor keerwanden of sleufsilowanden. Daarnaast hebben betonnen wanden ook een aantal voordelen, we zetten ze voor u op een rijtje:

  • Beton is sterk, duurzaam en veilig
  • Beton is waterdicht
  • Beton is geschikt voor speciale constructies

Kosten prefab betonwanden

De kosten van prefab betonwanden kunnen erg verschillen per aanbieder. Van Dijk zorgt ervoor dat u de beste prijzen krijgt voor uw betonwanden. We doen er alles aan om scherpste prijs tegen de hoogste kwaliteit en goede service aan u te leveren. De kosten hangen hierbij af van verschillende factoren. Het aantal betonwanden, de afmetingen, de levering en eventueel speciale wensen. Wilt u meer weten over de prijzen per m2? Vraag dan eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen u een persoonlijke prijs doorgeven.

Waarom kiezen voor Van Dijk Beton?

Kiest u voor de prefab betonwanden van Van Dijk Beton, dan heeft u keuze uit allerlei verschillende soorten en maten van hoogwaardige kwaliteit. We zijn gespecialiseerd in het produceren en leveren van prefab wanden en weten daarom precies hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wilt u dat wij ze rechtstreeks afleveren bij uw bouwproject? Geen probleem. Afhankelijk van het gekozen type worden de elementen zijdelings gestort. De elementen kunnen ook met de voetzijde naar boven worden gestort. In dat geval zijn beide zijden van de wand glad

Geïnteresseerd in prefab betonwanden?

Wij helpen u graag bij het maken van een beslissing of geven u een vrijblijvend advies voor uw bouwproject. Neem gerust contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ons deskundige team staat voor u klaar.

 
    Direct een offerte aanvragen?