Bent u geïnteresseerd in een van onze betonnen producten? Dan wilt u vast weten wat de prijs is van een betonnen keerwand. Uiteraard vertellen we u graag meer over onze prijzen en diensten. Wilt u meer weten? Lees dan verder.

Kies voor een betonnen keerwand van Van Dijk Beton

Overweegt u de betonnen wanden van Van Dijk Beton? Goed idee. De betonnen keerwanden van Van Dijk Beton zijn geschikt voor elk project en multifunctioneel inzetbaar. Zo kunt u ze gebruiken binnen de grond-, weg- en waterbouw wordt er veel gebruik gemaakt van deze keerwanden. Deze worden ingezet bij het realiseren van een erfafscheiding, het opdelen van terreinen of het overbruggen van hoogteverschillen in het maaiveld. Daarnaast ook voor de opslag van bijvoorbeeld zand of maïs, kunnen de keerwanden goed worden gebruikt. De prijs van een betonnen keerwand kan dus verschillen en is afhankelijk van allerlei factoren.

Hoogwaardig en duurzaam beton

Vraagt u zich af waarom u moet kiezen voor Van Dijk Beton? Wij leggen het u haarfijn uit. Van Dijk Beton levert alleen de hoogste kwaliteit producten. Alle betonnen wanden voldoen namelijk aan diverse certificeringen. Zo beschikken we bijvoorbeeld over het NEN-EN-ISO certificaat en verschillende kwaliteitsverklaringen voor productcertificatie. Hiermee kunnen wij aantonen dat wij alleen werken met materialen van de hoogste kwaliteit en bent u ervan verzekerd dat uw bouwwerk jarenlang mee gaat.

Betonnen keerwand: prijs

Dan nu een belangrijk punt, de prijs van een betonnen keerwand. Wanneer u voor Van Dijk Beton kiest, bent u altijd verzekerd van een scherpe prijs, uitstekende kwaliteit en een snelle service. Onze prijzen zijn dan ook afhankelijk van uw project. Aangezien de prijzen kunnen verschillen per aanbieder en er diverse afmetingen, wanden en eisen zijn. Is het van belang dat u zich van tevoren goed laat adviseren door onze specialisten. Aan de hand van uw wensen kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opmaken. Wij zullen u een persoonlijke prijs doorgeven.

Ons betonnen assortiment

Omdat wij een breed assortiment willen hanteren, is het lastig om u een specifieke prijs van een betonnen keerwand te geven. We maken we gebruik van diverse productiemethoden. Voorafgaand aan de productie informeren wij u uitgebreid over de mogelijke productiemethode die het beste aansluit bij uw project. Afhankelijk van de door u gekozen productiemethode worden de elementen zijdelings gestort (de zichtzijde heeft dan een gebezemde of gerolde structuur) of met de voetzijde naar boven gestort (beide zijden van de wand zijn dan glad).

Bent u op zoek naar een keerwand met een verbrede bovenrand, hiel, afgeschuinde of ingekorte elementen? Dit soort keerwanden kunnen wij snel in grote hoeveelheden produceren en leveren. Voor projecten waarbij esthetische eisen worden gesteld leveren wij keerwanden die zijn voorzien van een motief en/of kleur! Wilt u veevoer opslaan? Dan leveren wij sleufsilo-elementen die speciaal hiervoor op maat gemaakt zijn.

Contact opnemen

Meer weten over de prijs van een betonnen keerwand? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan. Wij voorzien u van alle informatie die u nodig heeft om uw project tot een succes te laten komen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op. We staan graag voor u klaar.

 
    Direct een offerte aanvragen?