Betonnen keerelementen

Heeft u betonnen keerelementen nodig voor een toekomstig project? Bij Van Dijk Beton zijn wij gespecialiseerd in de productie van prefab betonnen producten. Betonnen keerelementen, ofwel keerwanden, vraag je bij ons gemakkelijk aan. Wij hebben van betonnen keerelementen vaak een reeks standaard modellen op voorraad. In het geval van speciale wensen gaan wij graag een maatwerk project met u aan.

Kwaliteitsverzekering betonnen keerelementen

Bij Van Dijk Beton bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit prefab betonnen keerelementen. Alle betonnen wanden voldoen aan diverse certificeringen. Zo hebben onze producten het NEN-EN-ISO certificaat toegewezen gekregen, samen met meerdere kwaliteitsverklaringen voor productcertificatie. Dit toont dat wij enkel werken met materialen van hoge kwaliteit, zo bent u verzekerd van een bouwwerk dat decennia mee gaat.

Grond-, weg-, en waterbouw

Doe toepassingen voor betonnen keerelementen zijn oneindig. Onze keerwanden worden voornamelijk door de grond-, weg-, en waterbouw als moderne infrastructurele oplossing. Ze kunnen perfect gebruikt worden en blenden in met iedere omgeving. Zo worden de keerelementen gebruikt voor de versterking van oevers of het overbruggen van hoogteverschillen bij bijvoorbeeld invalide hellingbanen en milieustraten.

Betonnen keerelementen

Verschillende keerelementen

Direct offerte aanvragen

Graag kijken wij hoe we het realiseren van uw project zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen. Vraag hiernaast binnen 1 minuut een offerte aan. U kunt zo snel mogelijk een vrijblijvend voorstel van een van onze experts verwachten. Of klik hier.

 
    Direct een offerte aanvragen?