Project specifieke betonnen deksloof

Bij de aanleg van grondkerende constructies zoals damwanden wordt een betonnen deksloof gebruikt voor het verkrijgen van een rechte afdekking van de damwand profielen. Ook wordt met een betonnen deksloof een betere krachtverdeling in de verticale wand gerealiseerd. De sloof zorgt ervoor dat de constructiedelen met elkaar samenwerken en de vormvastheid wordt verhoogd.

betonnen deksloof

Randelementen maatwerk

Naast het verhogen van de vormvastheid dienen deksloven ook als afwerking van de constructie. Bij bruggen, viaducten of damwanden bepalen de randelementen voor een groot deel het aanzicht en daarmee de uitstraling van de constructie.

Van Dijk Beton produceert al decennia toonaangevend diverse prefab beton elementen voor diverse sectoren. Zo ook betonnen deksloven. Voor ieder project produceren wij unieke deksloof elementen, deze kunnen worden voorzien van schroefhulzen, ankerrails voor metselwerk, een gestructureerd oppervlak en stekwapening.

Kwaliteitsverzekering

Bij Van Dijk Beton bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit prefab betonnen deksloven – bestand tegen weersinvloeden en dooizouten. Alle betonnen randelementen voldoen aan diverse certificeringen. Zo hebben onze producten het NEN-EN-ISO certificaat toegewezen gekregen, samen met meerdere kwaliteitsverklaringen. Dit toont dat wij enkel werken met materialen van hoge kwaliteit en u verzekerd bent van een bouwwerk dat vele decennia mee gaat.

Vraag direct een offerte aan

Graag gaan we met u in gesprek over de details van uw project. Neem vandaag contact op met een van onze experts door te bellen naar 0184 – 67 16 00 of vul het contactformulier in.

 
    Direct een offerte aanvragen?