Betonelementen keerwanden met kwaliteitsgarantie

Keerwanden dienen in meerdere sectoren een belangrijke rol. Betonelementen keerwanden weerstaan de druk van hoger gelegen grond of water en vormen in principe een essentiële veiligheid barrière. De wanden zijn constructies welke een niveauverschil opvangen.

Ook kunnen de betonelementen worden gebruikt voor het versterken van bouwconstructies, het maken van opslagvakken of het opdelen van terreinen. Bij Van Dijk Beton produceren wij al meerdere decennia succesvol hoge kwaliteit keerwanden in verscheidene vormen en maten.

betonelementen keerwanden

Verschillende maatvoeringen: betonelementen keerwanden

Wij voeren een uitgebreid assortiment betonelementen keerwanden waardoor wij in staat zijn voor ieder project een passende keerwand te bieden. Bij de keuze voor de juiste wand is de toepassing van groot belang. Gaan de wanden gebruikt worden voor grond kerende constructies of het maken van opslagvakken?

Hoe dan ook; voor elke toepassing hebben wij de juiste keerwand. Neem vrijblijvend contact op met een van onze experts om de toepassingsmogelijkheden voor jouw toekomstige project te bespreken.

Voor enkelkerende en dubbelkerende toepassingen leveren wij een breed assortiment keerwanden uit voorraad, evenals de bijbehorende hoekelementen. Ook bieden wij betonelementen keerwanden geschikt voor verkeersbelasting.

Wanden met een hiel, verbrede bovenrand, afschuinde en ingekorte elementen zijn snel in grote hoeveelheden te produceren en leveren. In het geval van unieke estetische eisen voor bijvoorbeeld publieke plaatsingen levert Van Dijk Beton keerwanden welke zijn voorzien van een motief en/of kleur in de maatvoering van de voorwaarde.

De mogelijkheden op een rijtje:

  • Enkelkerende keerwanden
  • Dubbelkerende keerwanden
  • Keerwanden geschikt voor verkeersbelastingen
  • Keerwanden met een verbrede bovenrand
  • Keerwanden met een hiel
  • Hoekelementen
  • Keerwanden met een motief en/of kleur

Betonelementen kwaliteitsgarantie

Bij Van Dijk Beton vinden wij een persoonlijke samenwerking, snelle levering en de focus op kwaliteit erg belangrijk. Wij realiseren dagelijks de hoogste kwaliteit betonelementen door het hanteren van kwaliteitssystemen welke voldoen aan certificeringen voor ontwerp, productie en levering van diverse betonelementen. Als certificaathouder van verschillende kwaliteitsverklaringen en productcertificaten garanderen wij prefab betonelementen van de hoogste kwaliteit.

Bespreek een toekomstig project

Graag gaan wij in gesprek over jouw toekomstige project en denken mee over de juiste toepassingsmogelijkheden. Wij geven u graag vrijblijvend waardevol advies mee. Neem contact op met onze beton en constructie experts door het invullen van het contactformulier of bel direct naar 0184 – 67 16 00.
    Direct een offerte aanvragen?