Beton L element

Bent u op zoek naar een beton L element of ook wel betonnen keerwand genoemd? Dan staan we bij Van Dijk Beton graag voor u klaar. Wij staan bekend om de snelle levering van hoogwaardige betonnen elementen. Of u nu op zoek bent naar een L element van 150 cm, 200 cm of een op maat gemaakt exemplaar? Bij ons vindt u het allemaal.

Daarnaast is het ook mogelijk bij het aanvragen van prefab L elementen om bijpassende hoekoplossingen, verlopende bovenzijde, inkortingen en afwijkende milieuklasse te bestellen. Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Wat is een Beton L Element?

Een beton L element, ook wel keerwand genoemd, is een betonnen constructie die veelvuldig wordt gebruikt in de bouwsector, voornamelijk voor grondkerende toepassingen. Deze elementen zijn ontworpen om hoge belastingen te weerstaan en zijn ideaal voor het opvangen van hoogteverschillen, het maken van opslagvakken, en het stabiliseren van taluds.

Voordelen van Beton L Elementen

  • Duurzaamheid: Beton L elementen zijn extreem duurzaam en hebben een lange levensduur.
  • Veelzijdigheid: Ze zijn geschikt voor verschillende toepassingen zoals grondkering, opslagsystemen, en terreinindelingen.
  • Sterkte: Dankzij hun sterke constructie kunnen ze zware belastingen en extreme weersomstandigheden weerstaan.
  • Onderhoudsvriendelijk: Ze vereisen minimaal onderhoud, wat bijdraagt aan lagere kosten op de lange termijn.

prijs keerwand beton

Op maat gemaakte L elementen

U heeft in ons standaard assortiment volop keuze. Staat uw keerwand er niet bij? Geen nood. We maken het voor u op maat. Heeft u bijzondere wensen qua belasting, kleur, constructieve eenheid, instortvoorzieningen of juist sparingen? We denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen.

Enkele voorbeelden:

  • Keerwanden in de kleur zand en antraciet
  • Constructieve keerwanden voor afwerking met metselwerk of schanskorven met stortsteen
  • Nagespannen keerwanden voor kerende constructies die zich als 1 eenheid moeten gedragen
  • Oeverwanden als broedplaats voor de oeverzwaluw

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer weten over onze betonnen L elementen of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar. Wij leveren zowel catalogus modellen uit voorraad als maatwerk op aanvraag.

Bespreek met ons uw wensen, vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang zo spoedig mogelijk meer informatie over uw aanvraag.

Direct een offerte aanvragen?