Beton keerwanden

Van Dijk Beton heeft een uitgebreid assortiment betonnen keerwanden. Hierdoor zijn wij in staat voor elk project een passende betonnen keerwand te bieden. De juiste toepassing van een keerwand in uw project is van groot belang. Of u nu keerwanden nodig heeft voor grondkerende constructies of voor het maken van opslagvakken voor bulkmaterialen zoals zand of zout; voor elke toepassing hebben we het beste product. Indien u keerwanden op een andere manier wilt toepassen of als u een specifieke vraag heeft kunt u contact met ons opnemen.

Uitgebreid assortiment betonnen keerwanden

Voor zowel enkelkerende als dubbelkerende toepassingen levert Van Dijk Beton een breed assortiment keerwanden uit voorraad. Onze keerwanden zijn beschikbaar in diverse maten en soorten, evenals bijbehorende hoekelementen. Wij bieden ook betonnen keerwanden die geschikt zijn voor verkeersbelastingen, die direct leverbaar zijn, inclusief de noodzakelijke hoekelementen. Verder kunnen keerwanden met een hiel of een verbrede bovenrand en afgeschuinde of ingekorte elementen snel in grote hoeveelheden geproduceerd en geleverd worden. Voor projecten met esthetische eisen leveren wij keerwanden met een motief en/of kleur.

 • Enkelkerende en dubbelkerende keerwanden
  Onze enkelkerende keerwanden zijn ideaal voor situaties waar slechts aan één zijde grond gesteund moet worden, zoals langs opritten en terrassen. Voor situaties waar aan beide zijden grond gesteund moet worden, zoals bij wegen of dijkversterkingen, bieden wij dubbelkerende keerwanden. Deze zijn robuust en duurzaam, ontworpen om jarenlang mee te gaan zonder concessies te doen aan veiligheid en stabiliteit.
 • Keerwanden voor verkeersbelastingen
  Verkeersbelastingen vereisen speciaal ontworpen keerwanden die bestand zijn tegen zware belasting. Van Dijk Beton levert keerwanden die geschikt zijn voor het ondersteunen van wegen, parkeerplaatsen en andere verkeersgebieden. Deze keerwanden zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle relevante normen en eisen.
 • Keerwanden met hiel en verbreding
  Keerwanden met een hiel bieden extra stabiliteit, ideaal voor situaties met hoge belastingen of onstabiele ondergrond. De verbrede bovenrand zorgt voor een esthetisch aangename afwerking en extra sterkte. Deze elementen zijn snel en efficiënt te produceren en te leveren, waardoor uw project geen vertraging oploopt.
SONY DSC

Toepassingen van betonnen keerwanden

Betonnen keerwanden van Van Dijk Beton zijn ontworpen voor multifunctionele toepassingen in de grond-, weg- en waterbouw. Hieronder enkele belangrijke toepassingen:

 • Overbruggen van hoogteverschillen
  Onze keerwanden worden vaak gebruikt om hoogteverschillen in het maaiveld te overbruggen. Dit is essentieel in gebieden met hellend terrein waar een vlakke bouwplaats nodig is. De keerwanden zorgen voor een stabiele en veilige overgang tussen verschillende niveaus.
 • Opslagvakken voor bulkmaterialen
  Voor de opslag van bulkmaterialen zoals zand, grind, zout en andere grondstoffen zijn onze keerwanden perfect geschikt. Ze bieden de nodige steun en zorgen ervoor dat materialen op hun plaats blijven, wat bijdraagt aan een georganiseerde en efficiënte werkplek.
 • Erfscheiding en terreinafsluiting
  Keerwanden worden ook gebruikt voor het realiseren van erfafscheidingen of het opdelen van terreinen. Ze bieden een duurzame en onderhoudsarme oplossing voor het creëren van duidelijke en esthetische grenzen tussen verschillende eigendommen of secties van een terrein.
 • Speciale sleufsilo-elementen
  Voor de opslag van gras, maïs en andere landbouwproducten biedt Van Dijk Beton speciale sleufsilo-elementen. Deze zijn ontworpen om optimale opslagomstandigheden te bieden en de kwaliteit van de opgeslagen producten te behouden.
  Productiemethoden van Van Dijk Beton
  Van Dijk Beton hanteert meerdere productiemethoden om aan de diverse wensen van onze klanten te voldoen. Afhankelijk van het gekozen type worden de elementen zijdelings gestort (waardoor de zichtzijde een gebezemde of gerolde structuur heeft) of met de voetzijde naar boven gestort (waardoor beide zijden van de wand glad zijn). Deze veelzijdigheid in productie zorgt ervoor dat wij voor elke situatie de juiste oplossing kunnen bieden.

Waarom kiezen voor Van Dijk Beton?

Van Dijk Beton staat bekend om zijn hoge kwaliteit en betrouwbare producten. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij begrijpen dat elke project uniek is en daarom bieden wij maatwerk oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment en de mogelijkheden die wij bieden. Onze expertise en toewijding aan kwaliteit maken ons de ideale partner voor al uw projecten met betonnen keerwanden.

 

Direct een offerte aanvragen?