Beton keerwanden prijzen

Beton keerwanden prijzen opvragen? Bij Van Dijk Beton bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van diverse betonnen keerwanden. Wij leveren zowel catalogus ontwerpen als maatwerk. Wenst u vrijblijvend advies van een van onze specialisten te ontvangen? Voel u vrij om contact met ons op te nemen, bijvoorbeeld door te mailen of bellen. Onze deskundige medewerkers komen zo snel mogelijk bij u terug met een op maat gemaakte oplossing. 

Beton keerwanden, wat zijn de prijzen

De Beton keerwanden prijzen kunnen verschillen per aanbieder. Wanneer u voor Van Dijk Beton kiest, bent u altijd verzekerd van een scherpe prijs, uitstekende kwaliteit en een snelle service. Onze beton keerwanden prijzen zijn afhankelijk van het type project. Denk hierbij aan de afmeting van de keerwand, eventuele speciale verzoeken en de levering. Hierom is het belangrijk dat u weet welk type beton keerwand het meest geschikt is voor uw project. Laat u daarom vooraf goed adviseren door een van onze specialisten. Aan de hand van uw wensen maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u op. 

Voor elk project een betonnen keerwand

Ieder project vraagt om een specifieke toepassing van de keerwand. Zo worden onze keerwanden gebruikt voor het overbruggen van hoogteverschillen in het maaiveld, het maken van opslagvakken maar ook het realiseren van een erfafscheiding. Bij ons bestelt u enkelkerende-, dubbelkerende, speciale– en tweezijdige gladde keerwanden. Allemaal hebben ze unieke eigenschappen en toepassingen. Zo leveren wij ook keerwanden voor projecten waarbij esthetische eisen worden gesteld, deze zijn voorzien van een motief en/of kleur. Heeft u een uniek project? Wij maken uw wensen werkelijkheid. Neem gerust contact met ons op dan onderzoeken we samen de mogelijkheden.

Productiemethode 

Van Dijk Beton hanteert meerdere productiemethoden. Afhankelijk van het gekozen type worden de elementen zijdelings gestort (de zichtzijde heeft dan een gebezemde of gerolde structuur) of met de voetzijde naar boven gestort (beide zijden van de wand zijn dan glad).

Leverbaar uit voorraad

Voor enkelkerende en dubbelkerende toepassingen heeft Van Dijk Beton een breed assortiment betonnen keerwanden op voorraad, evenals bijbehorende hoekelementen. Ook keerwanden die geschikt zijn voor verkeersbelastingen zijn direct leverbaar. Verder kunnen we keerwanden met een hiel of een bredere bovenrand standaard leveren. 

Kuilvoer opslaan

Voor het opslaan van veevoer leveren wij speciale sleufsilo-elementen. Deze elementen lijken erg op keerwanden maar er zijn een aantal verschillen. De vorm, afmetingen en productie zijn verschillend. De sleufsilowanden zijn verkrijgbaar in 3 verschillende vormen de L-wand, T-wand en U-wand. Doordat kuilvoer op basis van de NEN-norm 8005 wordt beschouwd als chemisch sterk agressief valt de toepassing in milieuklasse XA3. Van Dijk Beton produceert deze wanden daarom met hoogovencement en een lage watercementfactor om aantasting te voorkomen. 

Meer weten over onze prijzen?

Meer weten over de prijzen van de beton keerwanden van Van Dijk Beton? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan. Wij voorzien u van alle informatie die u nodig heeft om uw project tot een succes te laten komen. Neem direct contact met ons op door te mailen, bellen of chatten. We helpen u graag verder.

 
    Direct een offerte aanvragen?