Beton keerwand

Heeft u interesse in een uit beton vervaardigde keerwand? Dan zit u goed bij Van Dijk Beton. Bekijk de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wilt u liever eerst advies ontvangen van een van onze specialisten? Uiteraard helpen we u daar ook graag bij. Er zijn namelijk diverse standaard typen keerwanden, maar we kunnen ook de gewenste vormen op maat maken. Of u nu keerwanden nodig hebt voor grondkerende constructies of voor het maken van opslagvakken voor bulkmaterialen: Van Dijk Beton staat voor u klaar.

Uit beton vervaardigde keerwand kopen

Zoals genoemd zijn de mogelijkheden met betrekking tot een uit beton vervaardigde keerwand, eindeloos. Voor enkel- en dubbelkerende toepassingen hebben we een breed assortiment keerwanden die uit voorraad leverbaar zijn, evenals bijbehorende hoekelementen. Ook keerwanden voor verkeersbelastingen zijn direct leverbaar bij ons. Verder hebben we keerwanden met een hiel of een bredere bovenrand. Ook deze typen zijn direct uit voorraad te verkrijgen. Tevens kunnen we afgeschuinde of ingekorte elementen snel in grote hoeveelheden produceren en leveren. Voor projecten waarbij esthetische eisen worden gesteld levert Van Dijk Beton keerwanden van beton die zijn voorzien van een eigen motief en/of kleur.

Multifunctionele inzetbaarheid

Een uit beton vervaardigde keerwand van Van Dijk Beton is dusdanig ontworpen dat ze multifunctioneel inzetbaar zijn in de grond-, weg- en waterbouw. De keerwanden worden gebruikt voor diverse doeleinden, zoals het overbruggen van hoogteverschillen in het maaiveld. Ook voor bijvoorbeeld het realiseren van een erfafscheiding of het opdelen van terrein worden keerwanden gebruikt. Voor de opslag van veevoer levert Van Dijk Beton speciale sleufsilowanden

Laat u vooraf goed informeren over de toepassingsmogelijkheden. Door een onjuiste beslissing kunt u voor onaangename verrassingen komen te staan. Onze deskundige medewerkers geven u graag een goed advies. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Diverse productiemethoden

Bij Van Dijk Beton hanteren we diverse productiemethoden voor een uit beton vervaardigde keerwand. Afhankelijk van het gekozen type worden de elementen zijdelings gestort. De zichtzijde heeft dan een gebezemde of gerolde structuur. De elementen kunnen ook met de voetzijde naar boven worden gestort. Beide zijden van de wand zijn dan glad. Belangrijk is om van tevoren stil te staan bij de keuze van toepassing. Medewerkers van Van Dijk Beton willen u daar graag bij helpen. 

Neem voor meer informatie contact met ons op. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. We helpen u graag.

 
    Direct een offerte aanvragen?