Bedrijfsvloerplaten

Bedrijfsvloerplaten – ook wel betonplaten genoemd – worden binnen verschillende sectoren gebruikt. Ze kunnen op terreinen worden gelegd om de vloer te verharden binnen bijvoorbeeld de industriële-, agrarische-, sport- of recreatiesector. Ze dienen vaak als kavelpaden, koepaden of toegangswegen. De bedrijfsvloerplaten van Van Dijk Beton worden vaak ook toegepast als complementair product op de de agrarische prefab betonnen sleufsilo- elementen. Zo kan de complete sleufsilo in zijn geheel bij ons worden besteld.

Maar ook voor andere toepassingen is het mogelijk om bij ons kwalitatieve bedrijfsvloerplaten te bestellen. Heeft u een specifieke vraag over onze bedrijfsvloerplaten of bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem gerust contact op met een van onze specialisten voor een vrijblijvend advies. 

Kwalitatieve bedrijfsvloerplaten in verschillende maten

Binnen het assortiment van Van Dijk Beton vindt u een ruime keus aan verschillende bedrijfsvloerplaten. De platen hebben allemaal een gladde uitvoering en beschikken bijna allemaal over hijsvoorzieningen waardoor ze makkelijk te verplaatsen zijn. De afmetingen van de standaard bedrijfsvloerplaten zijn 2000x2000x1400 of 2000x1000x1400. Voor welke afmetingen of type vloerplaat u gaat, is geheel aan u zelf. Alle vloerplaten zijn gemaakt van de beste kwaliteit beton. Het speciale betonmengsel wordt namelijk in zeer hoge chemische resistentie geresulteerd. Ook wanneer het type of de afmetingen van de bedrijfsvloerplaten die u zoekt er niet tussen staan, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen ze namelijk ook voor u op maat maken. Vraag gerust naar alle mogelijkheden. 

bedrijfsvloerplaten

Waarom bedrijfsvloerplaten bestellen bij Van Dijk Beton

Bij Van Dijk Beton vinden we het belangrijk op basis van transparantie en vertrouwen zaken te doen. Wij leveren voor u de beste kwaliteit bedrijfsvloerplaten tegen een scherpe prijs. U krijgt van ons vooraf een uitgebreide prijsindicatie waar in staat beschreven hoe de prijs is opgebouwd en hoe de productie is ingepland. Wij vinden het belangrijk u het gehele proces goed op de hoogte te houden. Daarnaast zullen wij uw bestelde order zo snel mogelijk bij u leveren en doen wij uiteraard ons best om rekening te houden met uw planning. Zo zal uw bouwproject geen onnodige vertraging oplopen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor het bestellen van de juiste bedrijfsvloerplaten? Onze specialisten staan voor u klaar om u een advies of informatie te geven over de vloerplaten. Wij zijn bereikbaar via 0184-671600.

 
    Direct een offerte aanvragen?